• oloa i luga1

PVC paipa fa'apipi'i limu fa'amatu'u

PVC paipa fa'apipi'i limu fa'amatu'u

O le faigata i le demolding paipa palasitika faʻapipiʻi e mafua mai i le PVC paipa faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma mea e le talafeagai, ma i le tele o tulaga e mafua mai i le le lelei o le mamanu o le faʻaogaina o le faʻaogaina o paipa PVC.
O loʻo i ai se faʻaoga faʻapipiʻi i le masini faʻamalo, lea e nafa ma le faʻaogaina o mea malulu i le autu, tamoʻe ma le faitotoa.
O le masini ejector i totonu o le PVC paipa faʻapipiʻi faʻaoga e faʻaogaina ai tootoo ejector poʻo papatusi pito i luga e aveese ai oloa mai le movable limu.
Afai e le lava le faʻaogaina o le PVC paipa faʻapipiʻi mamanu mamanu, o le a faigata ona demold.E tatau ona lava le mamafa o le pneumatic ejection masini pe a faʻamalo, a leai o le a faigata ona faʻaumatia.
E le gata i lea, o le vaeluaga o luga o le masini tosoina, masini e aveese ai filo, ma isi mea taua uma i le faʻaogaina o le faʻaogaina o paipa PVC, ma o le mamanu le lelei o le a mafua ai ona faigata le demolding.O le mea lea, i le mamanu mamanu, o le demolding mechanism o se vaega e tatau ona gauai i ai.
E tusa ai ma le faʻatonutonuina o le faʻagasologa, maualuga tele le vevela, tele meaʻai, maualuga tele tui tui, ma umi tele taimi malulu e mafua ai le faʻalavelave faʻalavelave.O le faʻapipiʻiina i le va o le masini tui tui ma le faʻafefe e taua tele foi.O le a matou faia se numera tele o suʻega aʻo leʻi tuʻua e le PVC paipa faʻapipiʻi le fale gaosi oloa e faʻamautinoa ai le aʻafiaga o le limu i le faagasologa o le gaosiga moni.
Upu autu: PVC paipa fa'apipi'i limu
talafou5


Taimi meli: Nov-27-2021